En af de sikkerhedsforanstaltninger, som vores enheder har, er at forhindre enhver computer, som du tilslutter iPhone eller iPad til, i at tage kontrol over din enhed uden din tilladelse.
Når du tilslutter en iPhone eller iPad til en computer, som du ikke tidligere har givet tilladelser til, vises der normalt en advarsel, der spørger, om du har tillid til denne computer, og det er op til dig at beslutte, om eller ej.
"Nulstil placering og tilladelser" på iPhone
Hvis du har klikket på Stol ikke ved en fejl, er sandheden, at løsningen er meget nem.
Du skal blot frakoble enheden fra computeren og tilslutte den igen.
På denne måde kommer den samme dialogboks frem igen, og du kan klikke på Tillid.
Men hvad sker der, hvis du har gjort det modsatte, altså hvis du har klikket på Tillid, og du ikke ville.
Løsningen er noget mere "kompliceret", primært fordi du ikke kan fjerne tilladelsen fra en enkelt computer, eller af en bestemt computer, men du skal fjerne tilladelserne fra alle de computere, du har godkendt.
Åbn Indstillinger på din iPhone eller iPad. Du ved, det grå ikon i form af et tandhjul.
Tryk på Generelt på den næste skærm.
Stryg til bunden af skærmen, og tryk på Nulstil.
Du vil se flere muligheder. Du skal klikke på Nulstil placering og privatliv.
Hvis du har konfigureret din enhed med en sikkerhedskode, vil den fortælle dig, at du skal indtaste den.
Når du er færdig, skal du give alle de tilladelser, du har givet til applikationer, hvor placeringen er påkrævet for at de kan fungere, kontakterne osv., du skal give dem igen, da det, du lige har gjort, er en nulstilling af alle disse funktioner.
Vores mening i denne forstand er, at der burde være en måde, hvorpå du kan vælge en enkelt computer eller i det mindste, at du ikke er tvunget til at slette alle privatlivs- og placeringsindstillinger, synes du ikke?
Hvis du vil autorisere en computer igen, skal du nu afbryde og tilslutte enheden til den computer igen og klikke på Tillid.
Vi har et ordsprog her i Spanien, der siger, at "at skynde sig er et dårligt råd", så tag dig god tid, hver gang du vil udføre en handling mellem din computer og iPhone.
Har du haft brug for at nulstille din placering og dit privatliv, fordi du har givet tilladelser til en computer, som du ikke ønskede?