Sådan forhindrer du din iPhone i at gemme to billeder, hver gang du tager en HDR eller et portræt

Alle iPhones har mulighed for at tage billeder i HDR, og den nyeste iPhone 7 Plus kan også tage billeder med portræteffekt. Som standard, når vi tager et af disse to specielle billeder, gemmer vores enhed to kopier af dem, en med effekten og en uden.

Sandheden er, at dette kan være nyttigt, så du kan sammenligne, hvilken af ​​dem der er bedre og beslutte, hvilken du foretrækker. Men i det mindste i mit tilfælde har du altid en tendens til at blive ved den, der inkluderer effekten, grundlæggende fordi du har valgt at tage et billede på den måde, sætte HDR eller bruge portrættilstanden på iPhone 7 Plus, derfor alle de andre de er tilovers og optager værdifuld plads på din enhed.

Sådan får du iPhone til ikke at gemme duplikerede billeder

At deaktivere denne funktion eller ej er en smagssag, måske er det mindre irriterende på billeder med HDR, da vi har tendens til at gøre mindre, men hvis du har iPhone 7 Plus er det meget muligt, at dine fotosessioner med portræteffekten bliver mere intens, og du vil finde dig selv med en masse duplikerede billeder på din kamerarulle.

Hvis du vil undgå dette, skal du følge disse trin, det er meget enkelt.

Trin 1- Åbn indstillinger af din iPhone

Trin 2- Se efter muligheden Fotos og kamera og tryk på hende

Undgå-duplicate-photos-iPhone

Trin 3- Rul ned, indtil du ser portrættilstand (kun iPhone 7 Plus) og HDR-indstillinger. Når du har fundet dem, skal du deaktivere de to knapper

Undgå-duplicate-photos-iPhone

Og det er det, på denne måde undgår du at gemme to billeder af det samme billede, og du vil kun have den kopi, som du har tænkt dig at lave, den der inkluderer HDR-effekten eller portrættilstanden.


Tilføj som foretrukken kilde i Google