Hvis du er en af de personer, der har flere Apple-enheder, det være sig en iPod Touch, HomePod, Mac, blandt andet, er det sandsynligt, at du altid bruger det samme Apple ID, selvfølgelig kan der være visse ulemper her, f.eks. din iCloud-plads vil blive fyldt hurtigere, eller de kan foretage køb uden din godkendelse, så vi vil forklare hvordan fjerne tilknytning iPhone og iPad.
Uanset årsagen til, at du ønsker at fjerne forbindelsen mellem en iPhone og iPad fra dit Apple ID, skal du vide, at denne proces kan udføres på to måder, hvoraf den første er gennem computeren, uden behov for at downloade nogen software, mens den anden er via din iPhone eller iPad. Her vil vi selvfølgelig forklare trin for trin, hvordan man gør hver enkelt.
Fra computeren
Det behøver ikke at være en Mac, det kan være gennem enhver computer uanset operativsystemet. Det eneste, du skal sikre dig, er, at du har en stabil internetforbindelse og følger de trin, som vi giver nedenfor:
- Gå ind på den officielle Apple ID-side, da du kan se øverst, kan du se boksen, der siger "Login» klik på den.

- Du vil blive ført til et nyt vindue, hvor du bliver bedt om dit Apple ID sammen med adgangskoden. Husk, at du i dette tilfælde skal indtast den e-mail, du brugte, da du startede enheden.
- Hvis du har dobbelttrinsbekræftelse aktiveret, vil en 4-cifret kode ankomme på din iPhone eller Apple-enhed; Du kan også angive, at du modtager denne nøgle via SMS eller et telefonopkald.
- Til sidst, når det lykkes dig at få adgang til brugerprofilen, skal du vise indstillingsmenuen, der vil du have tre felter, disse er "Konto", "Sikkerhed" og "Enheder» klik på den sidste.
- I afsnittet "Enheder» Alle Apple-enheder, som vi har registreret under denne konto, vises.

- Nu er det tid til at fjerne parringen af din iPhone eller iPad, for at gøre dette klik på billedet og derefter på «Slet konto".
- Systemet vil bede dig om at bekræfte handlingen, når det er gjort, vil du have fuldført processen med succes. Enheden vil ikke længere være knyttet til dit Apple ID.
Med din iPhone eller iPad
Du kan frakoble din iPhone og iPad, føjet til andre Apple-enheder gennem nævnte hardware, for dette skal du følge trinene angivet nedenfor:
- Fra den enhed, hvor vi har vores Apple-id tilknyttet, går vi til "indstillinger".
- Øverst kan du se boksen, der udtrykker "Apple-id" tryk på den.
- Du vil blive taget til en ny menu, det første du bemærker er, at alle de enheder, der er knyttet til kontoen, vises.

- Vælg den iPad eller iPhone, du vil fjerne parringen, selvom du blandt andet også kan vælge en HomePod, iPod Touch, Mac.
- Systemet vil bede os om at indtaste adgangskoden, det vil også bede os om at besvare to hemmelige spørgsmål; Disse genereres, når du opretter vores Apple ID-konto.
- Efter indtastning af de ønskede oplysninger vil til sidst alle data, der refererer til udstyret efter vores valg, vises på skærmen, lidt under muligheden for "Slet konto."
- Bekræft handlingen og voila, du vil have foretaget en vellykket frakobling.
Af hvilke grunde skal jeg fjerne parringen af en iPhone og iPad?
Der er en række grunde til, at det er nødvendigt at fjerne linket mellem vores iPhone og iPad fra Apple ID, for eksempel hvis din iCloud-lagerplads er på sin grænse Derfor kan du ikke fortsætte med at nyde fordelene ved denne applikation, det kan også være tilfældet, at du vil ændre din enhed eller sælge den.
enhedsændring
Hvis du planlægger at sælge eller give væk en iPhone, iPad eller en hvilken som helst Apple-enhed, der er motiveret af det faktum, at du har anskaffet en nyere, er den korrekte ting at gøre at fjerne linket mellem dit Apple-id og nævnte enhed, for det første fordi den fremtidige ejer ville være at have adgang til din identitet, betyder det, at du vil kunne få adgang til de produkter, du har købt, og alle dine oplysninger.
For eksempel vil de have adgang til de betalte applikationer købt fra App Store, eller de vil være i stand til at få alle de oplysninger, du har gemt i din iCloud, og dermed bringe dit privatliv og dine personlige data i fare.
ICloud-opbevaring
iCloud er cloud-lagringstjenesten, som alle Apple-brugere har, vi har 5 gigabyte gratis, her kan du gemme alle data, du finder nyttige. Det vil være på internettet, og hver gang du bruger en enhed, der er registreret under dit Apple ID, vil du have mulighed for at synkronisere og downloade sådanne oplysninger.

Problemet her er de 5 gigabyte lagerplads, da det deles på tværs af alle vores enheder, hvilket gør dette gratis beløb endnu mindre. Motiveret af, at vores iPhone, iPad, iPod, blandt andre, laver sikkerhedskopier med jævne mellemrum. Når du uploader nævnte data i iCloud, er det sandsynligt, at beskeden vedr "Optaget plads".
Så det rigtige ville være at fjerne linket fra vores Apple ID-konto til de enheder, som vi ikke bruger ofte, så de ikke optager den lagerplads, vi har til rådighed. På samme måde er her nogle tips vedr Sådan frigøres plads i iCloud for at få mest muligt ud af applikationen.
holdgrænse nået
Tro det eller ej, der er en grænse for antallet af enheder, som vi kan linke til vores Apple ID, med et samlet antal på 10, så hvis du er en af dem, der har flere iPhones fra tidligere generationer eller på et tidspunkt har købt udstyr fra firmaet, der kan kobles til systemet såsom en iPad, iPad mini, iPod, Mac, AirPods og meget mere.
Det korrekte er, at du frakobler det udstyr, du ikke længere bruger, for at undgå at få fejlmeddelelsen ved registrering af ny hardware. Det er i øvrigt vigtigt, at du er klar over hvade Hvis du knytter et id til en Apple-enhed, vil du ikke kunne tilknytte et nyt i 90 dage.