Hvad er indstillingen Begræns på Instagram?

Begræns på Instagram

I dag, Sociale netværk er en vigtig del af vores liv.. I den deler vi indhold af enhver art, det være sig personligt, arbejdsrelateret, uddannelsesmæssigt, en hobby, blandt mange andre. Derfor er det blevet nødvendigt for hver platform at implementere et sæt foranstaltninger og muligheder for at kontrollere chikane, upassende indhold eller enhver af de handlinger, der kan påvirke brugernes fysiske eller mentale integritet. Netop i dag vil vi tale om funktionen Begræns på Instagram.

Denne mulighed vil tillade os begrænse indholdet og oplysningerne om os, som andre brugere har adgang til. Men dette er ikke det eneste tilgængelige værktøj, vi vil også dele information om nogle andre. Beslutningen om, hvordan og hvornår du skal bruge hver af dem, er din.

Hvad er funktionen Begræns på Instagram?

Dette er en mulighed, som udviklerne af dette sociale netværk har aktiveret, hvis du vil moderere en brugers konto uden at nå det punkt at blokere den.

Denne Instagram-funktion bruges hovedsageligt at udrydde chikane fra nogle mennesker på platformen samt anden adfærd, der kan være en smule ubehagelig eller skadelig for din mentale integritet grundlæggende.

Når du har taget beslutningen om at begrænse en bruger på Instagram, interaktionerne mellem nævnte konto og din profil vil ikke være synlige for nogen, og du vil kun modtage disse kommentarer, beskeder og andre meddelelser, hvis du tidligere har godkendt dem.

Hvordan begrænser man nogen på Instagram?

Når du har besluttet, at du vil begrænse det indhold, der kommer til dig fra bestemte brugere, så skal du gøre følgende:

Begræns nogen via deres profil

  1. Få adgang til Instagram-applikationen fra din iPhone gennem dens ikon på skærmen på din enhed.
  2. Besøg personens eller kontoens profil som du ønsker at begrænse. Du kan gøre det via søgefeltet i applikationen.
  3. I øverste højre hjørne finder du tre punkter, klik på dem.
  4. Det vil straks vise en rullemenu før dig
  5. Vælg indstillingen At begrænse. Begræns på Instagram
  6. Der vises en meddelelse på iPhone-skærmen, så bekræfte, at du virkelig ønsker at begrænse til den person.
  7. Tryk på indstillingen Begræns konto.
  8. Parat! På denne måde indholdet, kommentarer og alle slags interaktion med den konto vil være begrænset.

Begræns nogen gennem kommentarer

Denne mulighed bruges hovedsageligt til at begrænse konti, der lader en eller anden form for upassende kommentarer til dine indlæg, samt folk, der spammer.

For at gøre dette skal du følge disse trin:

  1. På dit Instagram-feed, find indlægget, hvor kommentarerne er som du vil begrænse.
  2. Adgang til kommentarfeltet.
  3. Tryk på mulighed Se alle kommentarer, på denne måde vil du have adgang til selv de ældste kommentarer. Begræns på Instagram
  4. Klik på kommentaren som du finder upassende.
  5. Du vil blive vist på den øverste bjælke på skærmen a knap i form af en firkant med et udråbstegn indeni.
  6. Har klik på den, og vælg indstillingen Begræns.
  7. Genindlæs indlægskommentarer til bekræfte, at den forrige ikke længere vises i det.

Begræns en person ved at bruge sektionen med direkte beskeder

Hvis en bruger af platformen sender dig beskeder, som du ikke ønsker at læse eller modtage længere, så skal du gøre følgende:

  1. Få adgang til applikationen.
  2. Klik på sektionen Direkte. Dette er placeret i øverste højre hjørne af enheden, repræsenteret ved et papirflyskilt.
  3. I chatlisten, lokaliser brugerens som du ønsker at begrænse.
  4. Klik på den og derefter i de tre punkter som du kan finde i øverste højre hjørne. Begræns på Instagram
  5. I rullemenuen har du Klik på indstillingen Begræns og bekræft.

Begrænsning via appindstillinger

Dette er en meget enkel måde at gøre dette på:

  1. Gennem ansøgningens hovedside, få adgang til din profil. Du kan gøre det ved at klikke på dit profilbillede i nederste kant af skærmen.
  2. Efter dette, tryk på de tre linjer placeret i øverste højre hjørne af din iPhone-skærm.
  3. Vælg i indstillingen Indstillinger og privatliv. Indstillinger og privatliv

  4. Stryg ned til find afsnittet Begrænset.
  5. I søgefeltet kan du indsæt kontonavn som du vil begrænse på Instagram. Begrænset afsnit
  6. På samme måde vil du have adgang til de andre konti, der med tidligere har du begrænset.

Kan den anden person vide, at de er blevet begrænset?

Svaret er nej, Instagram informerer på ingen måde om, at du har begrænset interaktionerne af en konto på platformen. Der er bestemt heller ingen specifik måde for den pågældende person at fastslå, at de er blevet begrænset.

Skønt ja der er nogle tegn hvilket kan tyde på, at det måske er blevet begrænset. Hvis denne person f.eks. kommenterer nogle af dine indlæg, den kommentar vil ikke blive vist med det samme, da det er nødvendigt, at du godkender det på forhånd. Din forbindelsesstatus vil heller ikke blive vist, det vil sige, at den anden person ikke vil være i stand til at se den grønne prik på toppen af ​​din profil.

rapport

I tilfælde af at det når dig, eller du ser nogen indlæg, der viser indhold, der kan være upassende, eller der på nogen måde overtræder platformens politikker og regler, du har al ret til at rapportere indlægget eller endda kontoen.

Her er eksempler på indhold, der kan rapporteres for at overtræde Instagram-regler:

  • Udgivelser med voldeligt eller grafisk indhold.
  • Udgivelser, der fremme had, racisme og diskrimination.
  • spam og falske profiler.
  • Chikane, intimidering, trusler.
  • Nøgenhed eller seksuelt indhold.

Når du har rapporteret indlægget, el Instagrams arbejdsteam vil analysere din klage og vil afgøre, om indholdet rent faktisk overtræder dets regler. I så fald vil den træffe de nødvendige foranstaltninger i hvert enkelt tilfælde.

som kan være slet indlægget, eller luk forfatterkontoen midlertidigt eller permanent. Der sendes ingen meddelelse til den anden bruger om det.

lås

Ved at udføre denne handling vil den anden person vil ikke have adgang til din konto, publikationer, og de vil heller ikke være i stand til at kommentere eller interagere på en eller anden måde med dig På samme måde kan du proaktivt blokere de nye konti, som nævnte bruger kunne oprette på platformen. Denne person vil ikke blive informeret om, hvad der er blevet blokeret af dig. blokere instagram

Det håber vi, at denne artikel vil være nyttigt at vide alt relateret til funktionen Begræns Om Instagram-applikationen har vi på samme måde fortalt dig om andre værktøjer, der, selvom de er forskellige, alle har den samme essens: bekæmp chikane og upassende indhold. Fortæl os det i kommentarerne Hvis vores forklaringer var nyttige for dig. Vi læser dig.

Hvis denne artikel var interessant for dig, anbefaler vi følgende:

Hvordan kan du oprette en gruppe på Instagram?


Tilføj som foretrukken kilde i Google