Fotodelingstjenesten blev introduceret i iOS 6 for at dele fotos med venner og kommentere på dem, selv med dem , der ikke har Apple-enheder, men vi bruger normalt tjenester som Instagram eller Flickr til at dele disse billeder.
Af denne grund er Shared Photos-tjenesten gået ud af brug, eller vi har glemt lidt om det.
I dag vil vi gerne lære dig, hvordan du bruger denne tjeneste og giver den et andet værktøj.
Spar plads på dine enheder ved hjælp af iCloud Photo Sharing.
Ved at bruge funktionen Shared Photos i iCloud vil du være i stand til at oprette Shared Sequences fra iOS Photos-applikationen. Disse sekvenser optager ikke hukommelsesplads på dine enheder, og de bruger ikke lagerplads fra din iCloud-konto. Hvad med?. Vi fortsætter…
Du behøver ikke nødvendigvis at dele dine billeder med andre mennesker, det handler om at skabe en sekvens, og du kan begynde at tilføje billeder og videoer for kun at bruge dem som lager, med den særlige egenskab, at du kan få adgang til dem fra enhver af dine enheder gennem iCloud-synkronisering og på denne måde vil du spare plads i dem, som kunne være nyttig til at downloade applikationer og spil.
Men hvordan gør man det?.
Gå til Fotos på din enhed.
Tryk på Delt nederst på skærmen.
Den næste skærm giver dig mulighed for at oprette Stream for at dele dine billeder med dine venner eller familie og også for at spare plads på dine enheder. Klik på Opret sekvens.
Nu skal du give din Sequence et navn. (For eksempel har jeg sat TEST) og klik på Næste, i øverste højre hjørne af skærmen.
Denne næste skærm er interessant. Hvis den delte sekvens, du opretter, blev lavet til at dele med familie og/eller venner, vil du på denne skærm inkludere navnene på de personer, som du vil dele din billedsekvens med, men da det handler om at spare plads på dine enheder , det navn, du skal angive, er dit, da det er din enhed, og du vil ikke dele det med andre. Klik på Opret (øverst til højre på skærmen).
Nå, du har lige oprettet din delte sekvens! Nu skal du tilføje de billeder eller videoer, du ønsker. Klik på Tilføj billeder eller videoer, som du vil se i blåt på din skærm.
Nå, intet, vælg den mappe, hvorfra du vil inkludere dine billeder i den delte mappe ved at klikke på den og klikke på OK (øverst til højre på skærmen).
Når du allerede har valgt mappen, kan du ved at klikke et efter et de billeder, du vil inkludere i din delte mappe. Du vil se, at på hvert billede, du vælger, er der markeret et blåt flueben, så du kan se dem, du har valgt, og når du er færdig, skal du trykke på OK i øverste højre del af skærmen.
Store! Du har allerede dine billeder i den delte mappe, og dette er angivet af følgende skærmbillede, som du har åbnet, og klik derefter på Sekvenser.
Du kommer ind på skærmen Delte sekvenser, klik på Delt af dig.
På denne måde, hvis du har glemt at tilføje et andet billede eller en video, kan du fra denne næste skærm tilføje dem ved at klikke på (+) tegnet.
Og til sidst, klik på Tilbage (øverst til venstre på skærmen) og fra bunden, klik på en hvilken som helst anden mappe, du ser ved siden af Delt, enten Fotos eller Album, og det er det!
Fra nu af, når du har billeder eller videoer, som du vil beholde på din enhed, men du ikke vil have dem til at optage plads, skal du oprette delte mapper, og som jeg sagde i begyndelsen, vil du være i stand til at se dem fra enhver enhed takket være synkronisering med iCloud.
En lidt lang artikel ikke?, men jeg synes det var det værd.
Hvad synes du? Har du nogensinde brugt denne tjeneste til at spare plads på dine enheder?

