I dag virker det utænkeligt at leve uden internettet for os, hvor det for længe siden var utænkeligt at kunne gøre alt, hvad vi gør online.
Det er rigtigt, at der allerede er mange punkter, hvor vi uden problemer kan oprette forbindelse til de Wi-Fi-netværk, der tilbyder os så meget, restauranter, barer, gadekiosker, offentlige centre og en lang osv., men... hvad sker der, når vises en besked på din enhed, der siger "kan ikke oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk"?
Nå, gå ikke i panik, det er ikke så svært.
Løsning på fejlen Kan ikke oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk
Gå til Indstillinger (du kender det grå tandhjulsikon) og klik på Generelt.
På den næste skærm glider du med fingeren, indtil du finder Nulstil, og på skærmen, der vises med bogstaverne i blåt, skal du klikke på Nulstil netværksindstillinger.
Som du ved, ved at nulstille netværksindstillinger det vil slette alle de netværk, du har gemt på din iPhone eller iPad, så den giver dig besked med en anden skærm, så du, hvis du ikke er sikker, kan tænke dig om. På samme måde, hvis du har en adgangskode aktiveret, vil den bede dig om at indtaste den.
Vent nu på, at din enhed genstarter helt.
Når du er genstartet, skal du gå til Indstillinger> Wifi og prøve at oprette forbindelse til det netværk, som du ikke kunne før.
Som vi nævnte tidligere, sletter denne nulstilling alle de Wi-Fi-netværk, du havde gemt, og deres indstillinger, så du bliver nødt til at indtaste dem igen manuelt.
Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk, skal du gøre følgende:
Gå til Indstillinger>Wifi og klik på "i" for information om det netværk, du vil udelade.
Når du er inde, skal du bare klikke videre Spring dette netværk over og i pop op-vinduet, der vises, skal du klikke på Spring over igen.
Nu skal du blot manuelt medtage de Wi-Fi-netværk, du havde gemt på dine enheder.
Det er meget svært at vide, hvorfor vi ikke kan oprette forbindelse til et specifikt Wi-Fi-netværk, men hvis det nogensinde sker for dig, ved du i det mindste, at du har et par muligheder for at oprette forbindelse. Og hvis du ikke har andet valg end at oprette forbindelse til det netværk, og du skal nulstille indstillingerne, understreger vi, at du mister alle de netværk, du havde gemt på dine enheder, og deres indstillinger.
Er det nogensinde sket for dig? Kunne du oprette forbindelse, når netværket blev gendannet?